Mai usor

Mai usor e sa renunti!

Mai usor sa spui „NU”…mai usor sa stai, e mai usor sa n-ai chef…e mai usor sa nu vrei, e mai usor sa nu risti…e mai usor sa nu lupti, e mai usor sa nu poti…e mai usor sa nu stii, e mai usor sa nu cauti…e mai usor sa uiti, e mai usor sa taci, e…mai usor…si ce usor va fi, cand tragi linie la sfarsit, sa faci suma. Zero plus zero nu o sa faca niciodata un om fericit, iar cel mai tare doare cand tu ai ales sa faci zero…si de ce? Pentru ca este mai usor!

E mult mai usor sa suferi si sa te plangi. Mai usor sa dai gres si mult mai usor sa ramai jos…sa nu te ridici, sa iti cauti scuze ca sa ramai jos, sa nu incerci, sa pleci, sa te dai batut. Mai usor sa iti ingropi visele decat sa ai ambitia sa le transformi in realitate, mai usor sa dai vina pe altii decat sa iti asumi greselile, e mai usor sa te multumesti cu putin, e mai usor sa te ascunzi…sa te opresti, sa inchizi ochii sau sa te faci ca nu vezi.

E mai usor sa nu alegi, de frica sa nu faci alegerea gresita, doar ca tu esti singura persoana care poate alege pentru tine si poate lupta pentru tine, singura care poate risca, singura care se poate ridica de jos. Nimeni nu o sa te ridice! Vor fi cativa care se vor impiedica de tine si POATE vor incerca sa te ajute, dar tie iti e mai usor sa ii ignori si in cele din urma vor pasi peste tine sau te vor calca in picioare pentru ca nimanui nu-i pasa de fapt.

Si in cele din urma vei realiza cat de usor a trecut timpul si singurul moment cand nu iti va fi usor va fi cand vei realiza ca anii pierduti nu se mai intorc…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s