U.F.B. – Promotia 2011!

Dupa cum v-am povestit intr-un post anterior ( https://biancabibiri.wordpress.com/2011/06/26/graduation-u-f-b/ ) pe 24 iunie am avut festivitatea de absolvire.  Festivitatea pe care am organizat-o eu si colega mea de la intensiv – Vio. De curand am primit pozele de la agentie ( poze pe care am promis ca le voi pune si pe blog), dar inainte de a le atasa acestui post, vreau sa le transmit un mesaj dragilor mei colegi.

Au trecut 3 ani frumosi, 3 ani in care am mai crescut, am fost educati si invatati, astfel incat sa putem porni cu dreptul pe drumul ce ni-l deschide viitorul. Au fost momente mai bune, momente mai proaste, dar, din toata aceasta etapa a vietii pe care am depasit-o impreuna, vreau sa-mi amintesc doar de oamenii frumosi pe care i-am cunoscut,  acele peresoane speciale  care mi-au facut anii studentiei plini de viata si plini de amintiri frumoase. Am descoperit oameni minunati, care mi-au devenit prieteni si care imi vor ramane prieteni pentru multi ani de acum in colo.

Iar pentru toti ceilalti, care au fost orbiti de aparente si de vorbe rautacioase, va transmit un singur lucru: Duceti-va dracu!

Presedintele!

Decana!

Sefa de promotie! Felicitari Irina!

Organizatorii! Multumesc Vio!

 

 

S-a mai incheiat o etapa din viata noastra!

Reclame

Un gând despre “U.F.B. – Promotia 2011!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s