Catrenele lui Nostradamus

Nostradamus, pe numele sau real Michel de Nostredame este considerat unul dintre cei mai mari mari prezicatori ai lumii. Acesta s-a nascut in Franta si de-a lungul vietii a invatat mai multe limbi si a dobandit cunostinte importante in cat mai multe domenii. A devenit medic licentiat la varsta de 23 de ani, insa Nostradamus s-a remarcat si ca astrolog, doctor la curtea regala si filosof.

4 Profetii  din Catrenele lui Nostradamus S-au facut foarte multe presupuneri despre modalitatea in care si-a folosit vocatia de prevestitor. Insa, anumiti cercetatori sustin ca ar fi fost imposibil sa invoce magia neagra in cautariler sale, pentru ca era foarte religios.

Nostradamus a prezis cu o exactiate maxima destinele unor conducatori importanti, precum si soarta unor popoare sau a razboaielor. Printre acestea se numara moartea lui J. F. Kennedy, caderea zidului Berlinului sau moartea printesei Diana. De asemenea, catrenul care cuprinde informatii despre evenimentele petrecute la 11 septembrie 2001 vorbeste despre “cer in flacari”, “traznet urias”, “new city” si “doi frati rapusi”.

Catrenele lui Nostradamus sunt incifrate, foarte greu de citit. Cercetatorii au reusit sa le descifreze cautand in textul sau mai multe cuvinte de legatura, care sa conduca spre o identificare corecta. Iata si alte preziceri importante ale sale:

1. Profetiile celor mai cruzi dictatori

Nostradamus a prezis foarte clar evolutia si destinul a doi mari conducatori ai lumii: Napoleon Bonaparte si Hitler. Despre Napoleon a spus ca va deveni dintr-un simplu soldat, un imparat. A prezis luptele sale de la Rusia, Moscova, precum si infrangerea acestuia prin marele efort al fortelor straine. Despre Hitler, numit Hister in scrierile sale, a spus ca va deveni cel mai mare dusman al rasei umane. Dupa ce va castiga increderea oamenilor, nu va mai respecta nicio lege, oferind omenirii doar lacrimi, foc, sange si razboaie.

2. Venirea Antihristului

Nostradamus a prezis ca al treilea dictator, antihristul va veni din Orientul Mijlociu. Acesta va fi un credincios al lui Mohammed care va intra in conflict cu Europa. Disputa prezisa ar putea declansa cel de-al treilea razboi mondial care va dura 27 de ani. Totusi, din profetiile sale reiese faptul ca al treilea razboi va incepe dupa moartea ultimului Papa care va fi asasinat de antihrist.

3. Nostradamus si-a prezis chiar propria moarte.

Cu o noapte inainte sa moara, si-a anuntat valetul ca nu o sa-l mai gaseasca viu a doua zi: prietenii mei apropiati si cei din sangele meu ma vor gasi mort intre pat si masa de lucru. Exact cum a prezis, profetul a fost gasit dimineata in locul indicat.

4. Sfarsitul lumii

Au existat o multime de speculatii pe aceasta tema. Unii spuneau ca lumea s-ar sfarsi in 1994, 1998 sau 2000. In prezent, cea mai vehiculata data este 21 decembrie 2012. Totusi, profetiile lui Nostradamus continua pana in anul 3797. Asadar, ramane de vazut daca si aceasta prezicere se va implini;  timpul va decide.

Sursa: http://www.kudika.ro

Anunțuri

Un gând despre “Catrenele lui Nostradamus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s