Culoarea parului

Culoarea parului este mai mult decat o trasatura fizica, este o trasatura de personalitate. Atunci cand o femeie isi alege o noua nuanta de par, nu isi schimba doar look-ul, ci si atitudinea care vine o data cu aceasta. Ce poate spune despre noi parul brunet, saten, roscat sau blond?

BRUNETELE

BRUNETELE 

Brunetele sunt persoane serioase, sobre, foarte capabile din punct de vedere profesional si deosebit de pasionale si posesive pe plan sentimental-erotic. Ele constituie prin competenta, putere de munca, simt dezvoltat al ordinii si disciplinei si prin devotament, aliatii principali ai sotilor lor. Calitati precum chibzuinta, tactul si perseverenta le ajuta sa obtina numeroase succese in viata. Le plac copiii si ii ingrijesc cu multa dragoste. Au in general o sanatate excelenta, scrie garbo.ro.

In vestimentatie, culorile lor favorite sunt rosul si negrul, iar linia croielii este cea clasica si sobra.

Brunetele cu tenul deschis sunt foarte bune gospodine, pe cand cele cu tenul inchis sunt ceva mai aspre si mai dure decat celelalte, insa foarte fidele familiei.

Sotii ideali pentru brunete sunt blonzii, in special cei timizi.

SATENELE

SATENELE
 

Satenele sunt foarte dinamice, energice si harnice. Au o usurinta deosebita in a studia, talentele lor fiind multilaterale. Foarte prietenoase, le place flirtul, caracterizandu-se totusi si printr-o anume superficialitate si inconsecventa.

In moda au preferinte variate si nu prea constant.

Spre deosebire de brunete, satenele nu agreaza mediul rural.

Ele sunt sotiile perfecte, mereu alaturi de soti si cele mai bune colaboratoare pentru ei.

Satenele cu tenul alb se remarca indeosebi prin blandete, dulceata firii lor si tandrete. Cele cu ochii negri au calitati profesionale pentru orice domeniu intelectual in care ar dori sa profeseze. Cele scunde sunt excelente dansatoare.

Sotii ideali sunt brunetii, indeosebi cei seriosi si cultivati

ROSCATELE

ROSCATELE 

Femeile cu parul roscat sunt foarte temperamentale, iuti la manie si neincrezatoare. Le lipseste total tactul si nutresc multe ambitii care le solicita in toate domeniile. Ele au reputatia unor firi aprige, pasionale si uneori demolatoare. Sinceritatea de care dau intotdeauna dovada nu cunoaste limite, fiind uneori greu de suportat pentru ceilalti.

In moda adopta nuantele de albastru, verde si negru.

Le plac caii, cainii si masinile – mai putin copiii. Sunt foarte zgomotoase si nu accepta sa ramana vreodata pe planul doi.

Roscatele cu tenul alb sunt extreme de pasionale si deseori irationale, iar cele cu tenul auriu sunt foarte inteligente. Cele cu figura ovala pot deveni foarte bune actrite, in timp ce roscatele cu figura patrata sunt foarte bune sportive.

Barbatii ideali pentru ele sunt brunetii activi si pragmatici, adica cei pe care ii pot admira.

BLONDELE

BLONDELE 

Ele sunt naturi timide si tandre, sensibile si fragile. De multe ori, realitatea este prea dura pentru aceste femei si de aceea ele prefera sa se retraga intr-un univers interior, deosebit de melancolic si romantic. Firi slabe, ele trebuie ferite de tentatia adulterului si de activitatile grele ori periculoase. Au nevoie de multe incurajari, devenind in acest caz foarte eficiente in munca lor.

Usor frivole si nesincere, dar fara intentii rele, pot pune la cale mici capcane pentru ceilalti, argumentul suprem in orice imprejurare fiind o izbucnire in lacrimi, extrem de dramatic si induiosatoare.

Culoarea lor preferata este albul, toate celelalte preferinte vestimentare legandu-se strans de aceasta.

Blondele cu tenul alb sunt foarte dragastoase cu copiii si vor deveni niste mame excelente, surori de caritate, educatoare. Blondele cu tenul inchis (desi sunt foarte rare) dovedesc foarte multa putere de munca si un dinamism extraordinar, putand deveni secretare model.

Sotii ideali pentru blonde sunt brunetii cu ochi de culoare inchisa si mai inalti decat ele.

Anunțuri

6 gânduri despre “Culoarea parului

  1. 😛 Ah zisesem si eu…totusi caracterul unui om,felul lui de a fii nu consta in culoarea parului 😛

  2. @ Blue Rose: in primul rand, articolul nu este scris de mine, deci, nu eu am facut aceste mici ” reguli” ( ca sa le zic asa).
    2. nu toti suntem la fel, la unele persoane se potrivesc, la altele nu.
    Si acum, eu ce-ar trebui sa cred? Am fost atat blonda, cat si bruneta si roscata…iar culoarea mea naturala este satena. Asta nu inseamna ca ma incadrez in toate chestiile astea care au fost scrise in articol.

  3. Pe aproape… la partea cu ” In vestimentatie, culorile lor favorite sunt rosul si negrul, iar linia croielii este cea clasica si sobra. + Sotii ideali pentru brunete sunt blonzii, in special cei timizi. ” a dat-o in bara…imi place sa ma imbrac mai colorat si nu-mi plac blonzii (deloc) si nici timizii.My fav is brunetii 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s