Vei fugi si tu?

Intr-o dimineata, in timpul slujbei religioase, cei 2000 de credinciosi au  fost surprinsi sa vada doi oameni intrand in Biserica…amandoi imbracati din cap pana-n picioare in negru si avand la ei pistoale automate.

Unul dintre ei spune: ” Cine este dispus sa incaseze un glont pentru Hristos, sa ramana pe loc!”

Imediat, corul a fugit, diaconii au fugit si cea mai mare parte a credinciosilor au fugit. Din cei 2000 au ramas numai 20.

Barbatul care vorbise si-a scos gluga, s-a uitat apoi la preot si a spus: ” Parinte, te-am scapat de toti ipocritii. Acum poti incepe slujba. O zi buna!” Si cei doi oameni s-au intors si au plecat.

* E curios cat de usor il arunca oamenii pe Dumnezeu la gunoi si apoi ne intrebam: ” de ce lumea e astazi in starea in care e?”

* E curios cum credem ce zic ziarele, dar ne indoim de ceea ce scrie Biblia.

* E curios cum toti doresc sa mearga in rai, fara insa sa creada, sa gandeasca, sa vorbeasca sau sa faca ceva din ce spune Biblia.

* E curios cum cineva poate spune: ” Cred in Dumnezeu!”, dar inca il urmeaza pe satana ( care, aproape si el ” crede” in Dumnezeu).

* E curios cum poti trimite mii de glume prin e-mail, care apoi se raspandesc ca un foc salbatic…dar cand e sa trimiti mesaje cu caracter religios, te gandesti de doua ori daca se le impartasesti altora sau nu.

* E curios cum cineva poate fi aprins  pentru Hristos duminica la slujba, dar in restul saptamanii este un crestin cu totul invizibil.

* E curios cum suntem mai ingrijorati de ce cred altii despre noi, decat ceea ce crede Dumnezeu despre noi.

Oare vei fugi si tu?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s