Aripioarele de pui

Nu mancati aripi de pui prea frecvent – in special femeile; poveste adevarata:

O doamna a avut recent o tumora la nivelul ovarului si s-a dus la operatie pentru extirpare. Chistul indepartat era plin cu sange de culoare neagra. A crezut ca a scapat de problema dupa operatie dar se insela amarnic. A avut o recidiva cateva luni mai tarziu. Speriata, a alergat la ginecolog pentru consultatie. In timpul consultatiei, doctorul i-a pus o intrebare care a uimit-o. A intrebat-o daca este consumatoare de aripi de pui. Ea a raspuns ca da, mirandu-se ca medicul ii stie obiceiurile alimentare.

Adevarul este ca, in aceasta lume moderna, puii sunt injectati cu hormoni steroizi care le accelereaza cresterea, astfel incat, nevoile societatii sa fie indeplinite. Aceste nevoi nu sunt altceva decat nevoile de hrana.

Puii injectati cu steroizi sunt injectati in regiunea gatului sau a aripilor. Astfel ca, in aceste locuri, se afla cea mai mare concentratie de steroizi ( care oricum se va absorbi si in restul organismului). Acesti steroizi au efecte ingrozitoare asupra organismului uman, deoarece accelereaza cresterea ( inclusiv cresterea tumorilor). Ei sunt mult mai periculosi in prezenta hormonilor feminini, deoarece duc la formarea de tumori chistice ovariene sau fibroame uterine si nu numai.

Acelasi lucru se intampla cu carnea de vaca din comert si cu pestele Pangasius. In plus, puii si vita sunt pline si de antibiotice care duc la oboseala cronica si la scaderea sistemului imunitar.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s