13 octombrie 2010

Data: 13 octombrie 2010

Locatie: Intersectia de la Poli cu Cotroceni

Ora: 16:00-16:30

Nu cred ca mai este necesar sa va spun si eu ca politia din Romania este de tot cacatul. Probabil ca multi dintre voi ati vazut asta pe pielea voastra, daca nu, cu siguranta aveti un prieten, o ruda ceva care sa fi intrat in contact cu unul din oamenii legii macar o data.

Aveam putina treaba pe la Poli. Si cum pana acasa mai aveam de mers cateva statii, am hotarat sa fac o mica plimbare, vremea fiind foarte frumoasa de altfel. Ma opresc la semafor. In mijlocul intersectiei de la Leu isi facea simtita prezenta un politist. Tin sa precizez ca era pus acolo mai mult pe post de gasca, decat sa dirijeze circulatia. De ce? Simplu! Semaforul era rosu pentru masini si el continua sa le faca semn sa treaca, iar eu stateam si asteptam de pomana, cu toate ca aveam verde. In sfarsit reusesc sa trec, dar nu fac 2 pasi si din spate aud o mare bubuitura. Ma intorc sa vad despre ce este vorba. Dupa cum ma asteptam – un accident. O masina ce pleca de la ” stop” luase in primire un motociclist, plecat si el tot de la semafor. M-am apropiat sa vad ce si cum. Ia priviti aici:

Cauza accidentului? Prostia politistului. Dansul le-a facut semn sa treaca celor de unde venea masina si in acelasi timp, le-a facut semn sa treaca si celorlalti ( directia de unde venea motorul), cu toate ca fiecare venea din alta parte.

In momentul accidentului, motociclistul ” a zburat” peste masina si a cazut in spatele acesteia. Dupa cum era de asteptat, salvarea a venit dupa 15 minute, chemata fiind de simpli trecatori si nu de politist care avea alta treaba. Din cate am inteles, dupa un control imediat, motociclistul avea bazinul deplasat si piciorul stang rupt. A fost dus la spital pentru alte controale.

Intre timp, grija politistului era sa mute masina de acolo, doar el era cel vinovat pana la urma si avea sa intre intr-un mare cacat. La vreo jumatate de ora dupa ce au mutat si masina si motorul, salvarea a plecat cu motociclistul, a venit si politia pentru investigatii. La ce bun? Nu stiu! Am si filmat cateva momente dupa accident.

Din pacate, fimuletele nu se incarca pe wordpress, asa ca le-am pus pe facebook. Daca vreti sa le vedeti, intrati aici:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=158155450885270

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=158156127551869

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=158156427551839

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=158157654218383

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s