Cartea sufletului

Ce cruda-i despartirea, cand firul sperantei se mai tine de-o amintire…o dulce amintire! Citesc printre randuri din cartea inimii mele – atat de repede ai abandonat-o. Nu te-am obligat s-o rasfoiesti, s-o citesti. Nu te-am silit nici macar sa o deschizi. Cu toate astea, te-ai incapatanat: sa-i privesti pozele viu colorate, dar fara sa citesti descrierile. Sa intorci pagina fara umbra de interes. Si uite asa, dragul meu, ai reusit sa parcurgi un sfert de carte, poate nici atat, fiind mai mult interesat de poze si nu de ce statea scris, inchis in ea. Dar, prea repede te-ai plictisit si-ai aruncat-o in sertartul prafuit.

Crunta-i dezamagirea, atunci cand speranta se incapataneaza, la fel ca tine, sa prinzi curaj, sa deschizi din nou cartea si sa lasi randurile ce-o strabat sa zboare spre lacasul iubirii, pana nu va fi prea tarziu. Pana nu va putrezi in negura timpului, a zilelor suferinde si-a clipelor in asteptare.

Se vroia a fi un roman frumos de dragoste, dar tu ai ales sa fie un roman plin de suferinta, durere, amagire. Mai e timp, sa dai pagina inapoi, sa recitesti ce ai incercat candva fara gram de interes.

Sa reinvii floarea sperantei, sa ridic frunza dezamagirilor si s-o readuci la viata, sa inmugureasca increderea. Un curcubeu de sentimente, o ploaie de culori, vise, dorinte, si-o ninsoare de asteptari. Pentru tine toate!

Deschide-o, citeste-o si furtuna zapezii se va transforma intr-o  stralucitoare primavara. O primavara care poarta numele tau, scrijelit adanc intr-o inima de copil naiv, dar care te iubeste.

Si asteapta…asteapta…asteapta…sa-i citesti din nou cartea sufletului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s