Culmea ghinionului

Un barbat din statul american Massachusetts a ajuns la spital acuzand dureri atroce in unul dintre plamani. La o investigatie detaliata, intregul corp medical al spitalului a fost socat: in plamanul barbatului incoltise si crescuse o planta de mazare. Ron Sveden se lupta cu un efizem pulmonar rebel timp de cateva luni, pana in momentul in care s-a simtit atat de rau incat a decis sa mearga de urgenta la spital.

Dupa ce medicii i-au vizionat radiografia la plamani, au concluzionat ca umflatura din plamanul stang pare a fi un cancer. Surpriza cea mare a avut loc in timpul operatiei, cand ciudata umflatura descoperita in plaman s-a dovedit a fi nimic altceva decat o mica planta de mazare, care atinsese lungimea de 1,25cm.

Medicii cred ca Ron Sveden a intentionat sa inghita bobul de mazare, dar s-a inecat sau a tusit in acel moment, bobul de mazare ajungand in cele din urma in caile respiratorii, de unde a coborat in plamani, unde a incoltit.

” Ironia sortii consta in faptul ca, imediat dupa operatie, prima masa servita la spital era alcatuita din mazare. Am ras copios si nu m-am dat batut. Am mancat toata portia.”, declara amuzat, norocosul pacient.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s