Semnificatia literelor din prenume

Am gasit un articol foarte interesant despre semnificatia ficarei litere din prenumele nostru. Pentru ca eu am doua prenume, unul cu ” B”, al doilea cu ” D „, voi posta doar despre ele.

Litera B

„B” este a doua litera din alfabet si nu reprezinta neaparat nicio putere in sine. Purtatorul unui prenume care incepe cu B se spune ca este foarte usor influentat de ceilalti. Tind sa fie foarte emotionali desi doresc binele tuturor.

Cei cu B in prenume empatizeaza usor, sunt prietenosi si oricand gata sa te ajute. Te pot face sa te simti la ei acasa de parca tocmai ai ajuns la tine acasa. Pacea si linistea sunt cuvintele lor de ordine.

O femeie care are un prenume cu B tinde sa se comporta ca mama tuturor. Ii lasa pe ceilalti foarte usor sa faca planuri pentru ea si sa ia deciziile in locul ei. Nu are calitate de martir insa.

Barbatii sunt foarte iubitori de felul lor. Visul lor este sa locuiasca undeva la casa intr-un mediu rural.

Nici femeile si nici barbatii nu suporta singuratatea si simt nevoia prietenilor sau chiar nevoia de a se casatori foarte repede.

Persoanele cu litera B sunt de asemenea foarte lacome. Posesive si cu o nevoie acuta de a avea toata atentia celor dragi.

Litera D

Persoanele cu D in componenta prenumelui se spune ca sunt cele care detin cele mai bune raspunsuri la intrebarile celorlalti. Vor sti intotdeauna ce este bine in orice situatie.

Sunt foarte ambitioase si foarte pragmatice. Au nevoie de o baza solida in viata lor si vor munci mult pentru a obtine asta.

Sunt foarte inteligente si intelegatoare cu un simt al judecatii foarte dezvoltat.

Persoanele cu litera D sunt foarte intuitive. Capabile sa perceapa lucruri pe care ceilalti le trec cu vederea. Sunt foarte bune sfatuitoare.

Nu cauta niciodata companie pentru ca intotdeauna va fi cineva cu ele pentru a le cere ajutorul. Au foarte multi prieteni insa se intreaba de multe ori: oare ce am facut de toata lumea are incredere in mine?

Partea negativa poate fi faptul ca sunt foarte incapatanate aceste persoane. De asemenea au momente cand pica intr-o melancolie acuta din care nu pot fi scoase foarte usor.

Huh! Nimic mai adevarat! 😀

Restul articolului, despre celelalte litere il gasiti aici:

http://lifestyle.ele.ro/Timpul-liber/Divertisment/Ce-spun-literele-despre-iubitul-tau-ABCD_–a11781.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s