Life

Astazi am invatat un lucru esential despre viata. E plina de surprize care sunt previzibile dar tu nu le dai atentie. Viata e o curva si am vazut asta intr-o singura zi.

Daca vrei sa traiesti din plin trebuie sa ai curaj si putere sa treci peste toti si peste toate. In viata sunt fel si fel de oameni. Sunt oameni care iti zambesc cu usurinta, insa aceia sunt cei care te judeca cel mai tare. Sub un zambet se pot ascunde gandurile rele, iar daca tu decizi sa ai incredere in ei, mai devreme sau mai tarziu poti avea parte de o mare surpriza.

Nimic nu e ceea ce pare…

Viata e o scena, iar oamenii sunt actori care joaca diverse roluri, iar tu trebuie sa vezi dincolo de ei, in adnacul sufletului ca sa-ti poti incredinta viata lor. Dar cea mai frumoasa parte a vietii pare a fi ~ dragostea!~. Luand diverse forme ea e singurul fapt din toata viata care iti arata adevarul despre lume si despre cum sa traiesti. Putini oameni stiu sa traiasca. Majoritatea nu fac altceva decat sa traiasca in aceasta lume nebuna  si fiecare clipa din viata lor trece fara ca sa fie savurata la maximum. E trist…dar sunt si oameni care au invatat sa traiasca, care se bucura de viata fara a le pasa de ceea ce urmeaza, au invatat sa iubeasca la maximum, sa lupte cu oricine si orice, sa fie ceea ce-si doresc si sa se multumeasca cu ceea ce au.  Aceia sunt oamenii adevarati care se bucura de fiecare moment, care nu pleaca capul si care  fac tot posibilul sa treaca peste obstacole. Restul sunt oameni simplii , cu instincte animalice de supravietuire  , nu fac altceva decat sa se complaca in simpla lor existenta  fara a cauta fericirea. Au incercat? Poate, dar cum au intampinat greutati cum au renuntat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s