Nisipul si piatra

Este istoria a doi prieteni, care traversand desertul…

Intr-un anume moment al zilei s-au certat, iar unul dintre prieteni l-a lovit peste fata pe celalalt. Cel care a fost lovit peste fata, fara a spune vreun cuvant, a scris pe nisip:” Astazi, cel mai bun prieten al meu m-a lovit peste fata”.

Ei isi urmeaza drumul pana cand gasesc o oaza si se hotarasc sa faca o baie. Cel care a fost lovit peste fata se impotmoleste in nisipul miscator dar prietenul sau il salveaza. Dupa ce ajunge la mal, teafar si nevatamat, el scrijeleste intr-o piatra: ” Astazi, cel mai bun prieten al meu, mi-a salvat viata!”

Cel care si-a lovit si si-a salvat cel mai bun prieten il intreaba: ” Dupa ce te-am lovit, tu ai scris pe nisip, iar acum ai scris pe piatra, de ce?”

Prietenul sau ii raspunde: ” Atunci cand cineva te raneste va trebui ca tu sa scrii pe nisip, astfel incat vantul sa-l stearga din memoria ta, dar atunci cand cineva face ceva bun pentru tine, tu trebuie sa-l scrii in piatra astfel incat vantul sa nu-l poata sterge in veci.”

Invata sa-ti scrii ranile pe nisip, sa-ti gravezi multumirile in piatra!

Se spune ca-ti ia un minut pentru a gasi o persoana speciala, o ora pentru a o aprecia, o zi pentru a o iubi si o viata pentru a o uita!

Fa-ti timp pentru a trai!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s