Batrana&directorul

Intr-o buna zi, o batrana doamna a intrat in Banca Canadei cu un sac plin de bani. A dorit sa vorbeasca cu diresctorul bancii, pentru a-si deschide un cont, deoarece, dupa spusele ei, avea o gramada de bani.

In sfarsit, dupa o discutie indenlungata, un functionar o conduce in biroul directorului, care a intrebat-o cati bani ar dori sa depuna in cont. Batrana a spus: ” 165000 $”.

Directorul curios a intrebat-o de unde are atatia bani. Batrana i-a raspuns: ” Din pariuri!”.

Directorul: ” Din ce fel de pariuri?”

Batrana: ” De exemplu, fac pariu cu dvs pe 25000$, ca aveti testicule cubice.”

Directorul a inceput sa rada, aceasta insemnand ca un asemenea pariu e imposibil de castigat.

Batrana: ” Doriti sa facem pariu?”

Directorul: ” Bineinteles, garantez ca testiculele mele nu sunt cubice.”

Batrana: ” Spuneti ce suma vreti sa riscati si maine la ora 10 ma intorc si il aduc pe avocatul meu ca martor, daca si dvs va convine.”

Directorul: ” De acord!”

Seara, directorul a inceput sa se ingrijoreze din cauza pariului si a petrecut ore in sir in fata oglinzii examinandu-si testiculele. Le-a intors pe toate partile, asigurandu-se de fiecare data ca testiculele lui nu sunt cubice si sigur va castiga pariul. A doua zi, la 10 fix, batrana a sosit in biroul directorului insotita de avocatul ei. Atunci, directorul si-a dat jos chilotii, ca batrana si avocatul ei sa vada cat mai bine. Batrana s-a apropiat si l-a intrebat daca poate sa le pipaie.

Directorul: ” Bineinteles, poftiti!, a spus el, fiind vorba de foarte multi bani. ” Verificati si asigurati-va 100%!”

Doamna, zambind s-a apucat de treaba. Atunci directorul a observat ca avocatul se da cu capul de pereti. A intrebat-o pe batrana: ” De ce face asta?” La care aceasta i-a raspuns: „Probabil de asta, pentru ca am facut pariu cu el pe 100000$, ca azi in jurul orei 10 dimineata voi tine in mana testiculele directorului Bancii Canadei!”

Reclame

7 gânduri despre “Batrana&directorul

  1. hahahahahahhahahahahahahhahhahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahaahhahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhhahaahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaha!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s