Google nu mai vrea Windows

Tot mai vulnerabil la atacurile hackerilor, “batranul” Windows pierde teren in sectorul corporate din motive de securitate. De pilda, Google interzice angajatilor sa mai utilizeze Windows pe computerele de serviciu, alegand, in schimb, sistemele de operare Apple sau Linux. Angajatii care doresc, totusi, sa foloseasca in continuare Windows au nevoie de aprobarea directa a managerului IT al companiei.

Noile masuri de securitate au fost adoptate in urma atacurilor violente ale hacker-ilor chinezi, care – sustine un angajat Google – au determinat multe persoane sa-si schimbe sistemul de operare, optand preponderent pentru Mac. Google a refuzat sa dea o declaratie oficiala privind noua sa politica interna de securitate IT, insa angajatii intervievati declara ca se lucreaza de zor la implementarea noului sistem de operare al Google – Chrome OS, viitorul concurent al Windows.

Reclame

Un gând despre “Google nu mai vrea Windows

  1. Chrome OS nu o să fie niciodată un concurent pentru Windows deoarece va fi aproape inutil.când nu ai net automat nu ai ce face cu PC-ul.Măcar în Windows puteai să editezi un document sau să asculţi muzică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s