Şi-a scos copilul la licitaţie din cauza sărăciei

Copil chinez

Copil chinez

Un tată disperat de condiţiile grele de viaţă a vrut să-şi vândă copilul de opt ani pe stradă, într-un oraş din centrul Chinei. Bărbatul a fost inspirat de povestea unui copil de doi ani, din Beijing, pe care tatăl îl lega de un stâlp cât era la muncă ca să nu-l piardă.

Şi-a legat băiatul cu lanţuri de un stâlp de iluminat şi a scris pe o tăbliţă cum îl cheamă, câţi ani are şi că este numai bun de pus la muncă. Apoi, Yong Tsui a invitat trecătorii să liciteze pentru Fai, fiul lui de 8 ani, aşa cum se întâmpla pe vremuri la târgurile de sclavi, scrie „The Daily Mail”.

Nu-şi permite să-l crească

Atunci când cei care se arătau interesaţi de băiat au început să întrebe cât de puţin mănâncă, unii trecători furioşi au oprit licitaţia şi l-au luat la bătaie pe tatăl care încerca să-şi vândă copilul în oraşul Wuhan din centrul Chinei.

Yong Tsui le-a spus poliţiştilor care l-au luat acum în custodie pe Fai că mama băiatului a murit în urmă cu trei ani şi că el nu-şi mai poate permite să-l crească.

„N-are nici loc de muncă, nici locuinţă, nici bani. A spus că nu voia să câştige bani, ci doar să-i găsească băiatului un cămin”, a declarat un poliţist.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s