Secretele clitorisului

Clitorisul: oricine ii cunoaste numele, forma si amplasarea. Dar secretele sale raman un mister pentru multi barbati si chiar femei! Desi are doar cativa centimetri, clitorisul este cheia fericirii carnale! Iata ce trebuie sa stii despre acest organ dedicat in totalitate placerilor sexuale!

Ce dimensiune are clitorisul?

In medie, clitorisul masoara 11 cm in stare de repaus. Ei bine, da! Partea vizibila, destul de mica, e doar glandul clitorisului! El se aseamana cu un penis mic, care iese asemenea unui aisberg, doar cu varful. Sub efectul excitatiei, clitorisul se ingroasa. Glandul clitorisului este zona corpului feminin cea mai bogata in captori de placere, e chiar mai bogata decat glandul penisului!

La ce e bun clitorisul?

Clitorisul este singurul organ uman care este dedicat doar placerii sexuale. Spre deosebire de clitoris, penisul este o „unealta 3 in 1”: foloseste la urinat, la inseminat si pentru obtinerea orgasmului. La femeie, uretra e pentru urinat, vaginul pentru procreat si clitorisul pentru placeri.

Care este zona cea mai sensibila a clitorisului?

In general, glandul este cea mai sensibila zona. Insa si radacinile clitorisului sunt sensibile la atingeri. Glandul este atat de sensibil la unele femei incat ele nu suporta atingerile directe pe aceasta zona, preferand atingeri indirecte (prin haine) sau invecinate.

Orgasmul clitoridian este un orgasm de calitate inferioara?

Bineinteles ca nu, e la fel de bun ca si cel vaginal! In realitate, orgasmul clitoridian este de asemenea si vaginal, caci atunci cand clitorisul este stimulat au loc si contractii involuntare ale vaginului. Astfel si vaginul participa la orgasmul clitoridian.

Cum sa-ti maresti placerea?

Lubrifierea de calitate contribuie mult la cresterea intensitatii placerii. Clitorisul suporta greu uscaciunea si are nevoie de un climat tropical cu umiditate mare.

Cum facilitezi orgasmul clitoridian?

Prin stimulari potrivite: la unele femei sunt valabile frecarile rapide contra glandului clitorisului, in timp ce alte femei prefera presiunile facute asupra radacinilor clitorisului, iar altora le plac lovirile usoare in zonele adiacente clitorisului. Cand femeia este stimulata corect, orgasmul functioneaza! Femeia isi poate accelera orgasmul si prin contractarea muschilor fesieri, abdominali, ai coapselor.

Clitorisul are erectii asemenea penisului?

Bineinteles ca da! Clitorisul este compus din corpi erectili ce seamana cu corpii cavernosi ai penisului. Ei se umplu cu sange sub efectul excitatiei, clitorisul creste in volum si se intareste ca si penisul. Mai mult decat atat, clitorisul sufera, in fiecare noapte, erectii nocturne, ca si penisul. Medicamentele pentru erectie au de altfel acelasi efect atat pentru penis, cat si pentru clitoris.

Clitorisul este mereu sensibil?

Nu, clitorisul este sensibil doar atunci cand femeia simte placere. De aceea femeile au nevoie de mangaieri preliminare, non-sexuale. Precizare: clitorisul este sensibil atat la rece, cat si la cald si la presiune.

Cu ce atingi clitorisul?

Cu degetele, cu glandul penisului, cu unghiile sau cu orice corp moale pe care ti-l poti imagina.

Cum faciliteaza clitorisul orgasmul vaginal?

Atunci cand o femeie cunoaste orgasmul clitoridian fara sa fi experimentat orgasmul vaginal, ea se poate folosi de placerea sexuala pe care o cunoaste pentru a descoperi altele. In timpul penetrarii penisului in vagin, stimularea prelungita a clitorisului permite declansarea orgasmului clitoridian in acelasi timp cu miscarile de du-te-vino ale actului sexual. Vaginul isi deschide receptorii senzitivi pentru orgasm, iar sansele de orgasm vaginal cresc.

Aceasta practica trebuie aplicata de multe ori inainte ca femeia sa reuseasca sa atinga orgasmul vaginal fara stimulare clitoridiana.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s