Destin

Destin? Ce este destinul? Acest cuvant pe care niciodata n-am sa-l inteleg. De multe ori am auzit expresia: ” A fost mana destinului.” Ce reprezinta ea? Destinul are maini, picioare, creier? Ce este de fapt destinul?

De-a lungul timpului, am observat ca foarte multe persoane au asociat destinul cu intamplarile urate din viata lor. De fiecare data cand aveau o nereusita spuneau ca: ” A fost mana destinului.”

Eu una n-am crezut si nici nu  cred ca destin. Pentru simplu fapt ca nu stiu ce reprezinta, nu inteleg acest cuvant. Nu suntem o proiectie a destinului, suntem doar rezultatul propriilor noastre fapte, ganduri, vorbe.

Sunt de parere ca persoanele care cred in destin, de fapt sunt persoane slabe de caracter. Persoane care nu au incredere in ele, care nu stiu ce vor. Intotdeauna este mai usor sa dai vina pe cineva sau ceva atunci cand ai o nereusita, dar sa dai vina pe destin? De ce atunci cand ceva nu  merge, unii au tendinta sa zica ca destinul este de vina, iar atunci cand de exemplu reusesti la un examen, de ce nu mai zici ca a fost destinul, ci iti asumi reusita, pentru ca cica ai invatat mult? De ce atunci nu mai e ” mana destinului”?

Nu cred ca exista asa ceva. Destinul este doar o scuza…o scuza a oamenilor slabi.

Anunțuri

4 gânduri despre “Destin

  1. dar se intampla tot felul de lucruri cu oamenii, ce nu depind de ei. ceva necunoscut noua tot exista

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s