Astrologia japoneza a sangelui

Japonezii sunt de parere ca sexualitatea si sex-appeal-ul unei persoane, barbat sau femeie, pot fi tradate de grupa sanguina.

Esti ceea ce este si sangele tau, spun si cred japonezii… Incepand cu anii ’70, cultul sangelui a capatat o amploare din ce in ce mai mare in Japonia si acest lucru se datoreaza lui Masahiko Nomi care a preluat si a extins o parte din ideile si cercetarile lui Takeji Furukawa (1927 – “Studiul temperamentelor si grupele de sange”). Pe taramurile Tarii Soarelui Rasare grupa de sange este un topic social destul de comun, personalitatea fiecarui individ si compatibilitatea dintre parteneri cu anumite grupe de sange fiind aduse in discutii la fel de frecvent ca zodiile sau ca vremea -in cazul englezilor (comparatia nu este deloc exagerata). Grupele de sange au devenit un criteriu extrem de important, concentrandu-se, la fel ca si astrologia, pe aspectele relationale ale vietii cuiva.

In constiinta populara japoneze, s-a inradacinat puternic aceasta teorie a “ketsu eki gata” (=grupa de sange), iar mitologia sangelui nu s-a oprit doar la subiecte de conversatii. Teoria personalitatii in functie de grupa sanguina a devenit din ce in ce mai populara. In unele ziare japoneze, exista rubrici speciale, langa cele din horoscop, care emit previziuni (cum te vei simti astazi, ce alimente sa eviti, care va fi starea ta de spirit etic) in functie de grupa de sange a fiecaruia. In faza incipienta de cunoastere, tinerii au ca punct de reper… grupa de sange. De altfel, pentru a asigura armonia in interiorul unui grup, atunci cand fac recrutari de personal, persoanele responsabile de angajari iau in considerare grupa de sange a candidatilor, incercand sa faca combinatiile optime de sange. In plus, companiile de matrimoniale determina posibilitatea de intelegere a doua persoane si fac cuplari pornind… tot de la grupa de sange. Pe piata japoneza exista chiar produse special concepute pentru grupele sanguine diverse.  

Pentru a afla cum sunt barbatii in functie de grupa sangvina intrati aici: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/152136/Astrologia-japoneza-a-sangelui-Sexualitatea-masculina-si-grupele-sanguine.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s