Mana intinsa cersind

Intr-o emisiune recenta difuzata de catre France 2, umoristul Jonathan Lambert i-a luat in ras pe romanii aflati in Hexagon spunand ca acestia sunt cersetori.

“Care este salutul romanilor? Mana intinsa spunand: <<Va rog, doamnelor si domnilor>>”, potrivit actorului Jonathan Lambert. Emisiunea a fost difuzata sambata, 17 aprilie de catre postul France 2, la ora 22:50. Forumul emisiunii s-a transformat repede intr-un teritoriu al dezbaterilor aprige, generate de catre romanii jigniti de afirmatiile lui Lambert.

Actorul a intins mana si a inceput sa cerseasca, starnind entuziasmul publicului care i-a urmat gestul. „O sa ne trezim cu Ambasada Romaniei pe cap”, a venit replica moderatorului.

“Nu e normal ca un bun comediant ca Jonathan Lambert sa puna aceste cuvinte in seama unui intreg popor si sa cada in extrema rasismului. Nu e normal sa jigneasca o intreaga natie cu acest <<salut romanesc>>”, scrie un roman, pe forumul France 2. De asemenea, comentatorii si-au aratat revolta din cauza faptului ca romanii sunt confundati cu rromii.

Foarte frumos! Cam asta`i parerea strainilor despre Romania:(

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s